Forsiden Prisliste GDPR Covid-19

Vi bruger ikke cookies, så du kan trygt benytte hjemmesiden.

Stadig meget høje sikkerheds- og sundhedskrav


Covid-19 ser ikke umiddelbart ud til at slippe sit tag i Danmark. Derfor har vi besluttet foreløbig at lade de nye sikkerhedforanstaltninger være gældende som standard, indtil situationen bliver væsentlig forbedret.
Udover vores i forvejen meget skarpe hygiejnekrav kan vi heldigvis nøjes med blot at tilføje nogle få ekstra; f.eks. at vi inddrager motionsrummet til midlertidigt venteværelse, hvor de, som har behov for det, kan tilbringe noget ekstra tid med medbragt læsestof, håndarbejde m.v. Desuden vil vi i godt vejr udendørs sætte et bord og et par stole, som man kan benytte efter ønske
Forklaring: Det har vist sig, at mange, som benytter f.eks. FlexTrafik, offentlig transport eller alternativ transport, har brug for ekstra tid i venteværelset, hvilket netop ikke er hensigtsmæssigt, da der skal være en sikkerhedsbuffer imellem alle klienter.
Derudover har vi fjernet en hel del læsestof og unødvendig og overflødigt informationsmateriale fra venteværelset. Spørg blot efter dét, du ikke ser.


Vi anmoder venligst om, at man forsøger bedst muligt at overholde aftalte tider, således at der afvikles et glidende flow. Ved for sen ankomst vil der ikke længere være mulighed for at flexe tidsmæssigt.


Vi vil løbende sørge for opdaterede oplysninger her på hjemmesiden, i folderen samt på plakater i klinikken.


Vi håber på fuld forståelse for de nye og skærpede krav, og undskylder de ulemper, som det måtte medføre.


Der vil fremover kun kunne aftales tid til ny behandling direkte hos Berit i klinikken
eller via kliniktelefonen 21 29 37 83. Evt. ved sms til samme telefonnummer. Det, som i den offentlige sundhedsbeskrivelse betegnes som ”visiteret”.


Altså ingen uvarslede besøg i klinikken.


 Venlig hilsen
 Berit